Activiteiten agenda


Activiteiten in Kort Ambacht

Op deze pagina vindt u de aankomende activiteiten in de wijk. Staat uw activiteit er niet bij of heeft u een interessant evenement die uw met de bewoners wilt delen, stuur dan een mailtje naar wijkplatformkortamsecretariaat@gmail.com

 

“7 maart – Repair – café”


4-maart-2017-repair-cafe-002
En zo zijn we alweer aangekomen in maart. De zevende maart om precies te zijn. U bent ook deze zaterdag weer van harte welkom! Kom met uw spullen naar Hart van Meerdervoort en meldt u aan op de website van Repair – café, dan kunnen wij vast het een en ander voorbereiden. Tot ziens in Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57B in Zwijndrecht. Zie de kalender voor de data in de komende maanden! We zijn er normaliter elke eerste en derde zaterdag van de maand. Want….weggooien, mooi niet!

HULP GEZOCHT!

Wij zoeken altijd vrijwilligers. Dus heeft u twee rechterhanden, liefde voor techniek, en zoekt u uitdagingen dan zoeken wij u. Wordt lid van een familie van meer dan duizend groepen enthousiastelingen wereldwijd, waarvan honderden in Nederland. Op 18 oktober vierde Repair – café haar 10 jarig bestaan! Kom kijken en sluit u aan.

Meer info? Mail naar: info@repaircafe-zwijndrecht.nl of kijk hier hoe echte duurzaamheid werkt!