Activiteiten agenda


Activiteiten in Kort Ambacht

Op deze pagina vindt u de aankomende activiteiten in de wijk. Staat uw activiteit er niet bij of heeft u een interessant evenement die uw met de bewoners wilt delen, stuur dan een mailtje naar wijkplatformkortamsecretariaat@gmail.com

 

“13 oktober – Dag van de duurzaamheid in Winkelcentrum Walburg”

Draagt u Repair – café Zwijndrecht en duurzaamheid een warm hart toe, kom dan kijken op de dag van de duurzaamheid. In de oude Kijkshop winkel, vinden diverse organisaties, waaronder Repair – café, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, een plek. Kom kijken en laat u verrassen. Tot ziens op de dag van de duurzaamheid! Lees hier, op de Repair – café website, wat u 13 oktober kunt verwachten bij de stand.

 

“3 november en 17 november – Repair – café”

4-maart-2017-repair-cafe-002

De eerste en derde zaterdag van november kunt u terecht in wijkgebouw Hart van Meerdervoort, voor al uw reparaties aan huishoudelijke apparaten, fietsen, uurwerken en wat u verder het repareren waard vindt. Want…weggooien, mooi niet! Meldt u nu aan via de website van Repair – café, dan kunnen wij vast het een en ander voorbereiden. Tot ziens op 3 of 17 november in Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57B in Zwijndrecht. Zie de kalender voor de data in de komende maanden! VANAF NOVEMBER OOK ELKE DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND in Hart van Meerdervoort.

HULP GEZOCHT!

Wij zoeken nog steeds vrijwilligers. Dus heeft u twee rechterhanden, liefde voor techniek, en zoekt u uitdagingen dan zoeken wij u. Wordt lid van een familie van 1250 groepen enthousiastelingen in inmiddels 30 landen, waarvan 350 in Nederland, kom kijken en sluit u aan.

Meer info? Mail naar: info@repaircafe-zwijndrecht.nl