Activiteiten agenda


Activiteiten in Kort Ambacht

Op deze pagina vindt u de aankomende activiteiten in de wijk. Staat uw activiteit er niet bij of heeft u een interessant evenement die uw met de bewoners wilt delen, stuur dan een mailtje naar wijkplatformkortamsecretariaat@gmail.com

 

“6 juli – Repair – café”


4-maart-2017-repair-cafe-002
De examens klaar en dus vakantietijd. De zesde juli is de laatste kans voor reparatie van al uw vakantie spullen, maar natuurlijk bent u ook welkom met alles wat u verder gerepareerd wil hebben. Kom met uw spullen naar Hart van Meerdervoort en meldt u aan op de website van Repair – café, dan kunnen wij vast het een en ander voorbereiden. Tot ziens in Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57B in Zwijndrecht. Zie de kalender voor de data in de komende maanden! We zijn er normaliter elke eerste en derde zaterdag van de maand. Want….weggooien, mooi niet!

HULP GEZOCHT!

Wij zoeken nog steeds vrijwilligers. Dus heeft u twee rechterhanden, liefde voor techniek, en zoekt u uitdagingen dan zoeken wij u. Wordt lid van een familie van meer dan duizend groepen enthousiastelingen wereldwijd, waarvan honderden in Nederland, kom kijken en sluit u aan.

Meer info? Mail naar: info@repaircafe-zwijndrecht.nl of kijk hier hoe echte duurzaamheid werkt!

 

“13 juli – Wijkfeest Kort Ambacht”

 

Zet het vast in de agenda! 13 juli is weer het jaarlijkse wijkfeest op winkelplein Kort-Ambachtlaan. Als vanouds met festiviteiten voor jong en oud. Houd de nieuwsberichten en de activiteitenagenda in de gaten voor updates. Tot ziens! Tot 13 juli. Tip: Hobbyist of creatieveling? Ook dit jaar zijn er weer kramen te huur om uw spullen te laten zien en te verkopen. En nog steeds maar €15! Info en bespreken wijkplatformkortambacht@gmail.com.