Activiteiten agenda


Activiteiten in Kort Ambacht

Op deze pagina vindt u de aankomende activiteiten in de wijk. Staat uw activiteit er niet bij of heeft u een interessant evenement die uw met de bewoners wilt delen, stuur dan een mailtje naar wijkplatformkortamsecretariaat@gmail.com

 

“18 mei – Repair – café”


4-maart-2017-repair-cafe-002
We gaan langzaam richting zomer- en dus vakantietijd. De achttiende mei bent u van harte welkom met alle spullen die klaar moeten zijn voor de zomer, en natuurlijk ook met alles wat u verder gerepareerd wil hebben. Kom met uw spullen naar Hart van Meerdervoort en meldt u aan op de website van Repair – café, dan kunnen wij vast het een en ander voorbereiden. Tot ziens in Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57B in Zwijndrecht. Zie de kalender voor de data in de komende maanden! We zijn er normaliter elke eerste en derde zaterdag van de maand. Want….weggooien, mooi niet!

HULP GEZOCHT!

Wij zoeken nog steeds vrijwilligers. Dus heeft u twee rechterhanden, liefde voor techniek, en zoekt u uitdagingen dan zoeken wij u. Wordt lid van een familie van 1250 groepen enthousiastelingen in inmiddels 30 landen, waarvan 350 in Nederland, kom kijken en sluit u aan.

Meer info? Mail naar: info@repaircafe-zwijndrecht.nl